Rakkaudella parantaminen on minun lahjani sinulle ja tähän maailmaan. Haluan ohjata sinua kohti omaa itseäsi ja omaa energiaasi. Rakkauden salliminen itselle on tärkeintä, mitä voit itsellesi antaa.

Henkinen seksuaalivalmennus tai -terapia vie sinut matkalle omaan itseesi. Tutustut omaan seksuaalienergiaasi ja sen hallitsemiseen. Seksuaalienergia on parantava voima, johon antautumalla elämäsi muuttuu monin tavoin. Seksuaalienergia vaikuttaa laajasti kaikkeen sinussa ja tulet huomaamaan muutoksia elämässäsi monilla osa-alueilla.

Keho on nautinnon lähde ja samalla kokemus nautinnosta. Oman kehon viestien kuunteleminen ja ymmärtäminen auttaa löytämään nautinnosta enemmän syvempää ja merkityksellistä yhteyttä. Kaikki alkaa sinusta, Sinun omasta energiastasi.

Seksuaalienergia parantaa kehoa ja palauttaa sinut luonnolliseen tilaasi. Erilaisten vaivojen lääkitseminen ei tunnu tarpeelliselta, kun opit käyttämään omaa energiaasi sisäisen tilasi ja kehosi parantamiseen. Tantrameditaatioiden avulla voit palauttaa erektion entiseen loistoonsa tai limakalvojen luonnollisen kosteuden.

Olen tutustunut eri uskontoihin ja itämaisiin filosofioihin etsiessäni henkistä kotiani. Löytäessäni Oshon ajatukset tantrasta tunsin löytäneeni vahvistusta sille, miten tunsin itselleni luontaiseksi tavaksi elää ja olla. Energian huomioiminen osana ihmisyyttä on myös tärkeä elemetti työssäni.

Oman itsen rakastaminen, oman kehon hyväksyminen ja omien arvojen mukaan eläminen löytyvät oman sisäisen matkan aikana. Kaiken olevaisen alku on rakkaudessa. Rakkaus itseen ei ole itsekästä. Rakkaudesta itseen kasvaa lisää rakkautta kaikkeen olevaiseen.