Blogi Henkisyys Miehille Naisille Nautinto Seksuaalienergia

Miksi henkistä seksuaaliterapiaa?

Miksi haluan erityisesti nostaa esiin henkisyyden osana terapiaa? Seksuaalisuus on energiaa. Seksuaalisuus on monitahoinen ja merkittävä osa ihmisyyttä. Olemme seksuaalisia, mutta myös henkisiä olentoja.

Kutsutaan sitten minua vaikka puoskariksi, mutta haluan kyetä tekemään työtä huomioiden ihmisen kokonaisvaltaisesti. Olen käynyt muutamilla terapeuteilla elämäni aikana ja koin vaikeaksi löytää yhteyden terapeuttiin, joka ei ymmärtänyt henkisiä puheita. En kokenut tulevani ymmärretyksi omine kokemuksineni, emme puhuneet samaa kieltä terapeutin kanssa. Kävin kuitenkin runsaan vuoden kolme kertaa kuukaudessa, koska tarvitsin sillä hetkellä jonkun kenelle puhua.

Tehtyäni itseni kanssa töitä kolmen kuukauden ajan tantrisen ohjaajan kanssa totesin terapian turhaksi osaltani. Olin saanut tarvitsemani itseltäni työstettyäni omaa energiaani. Tämän kolmen kuukauden aikana sain enemmän itselleni kuin koko vuoden aikana oman terapeuttini avulla. Jos yhteys olisi ollut kokonaisvaltainen, olisi terapiastakin ollut minulle enemmän hyötyä, uskon.

Toinen syy on se, etten voinut ymmärtää erään seksuaalineuvojan sanomaa liittyen naisen orgasmeihin. Hän totesi, että on ihan ok, että saa vain klitorisorgasmin. Se on normaalia, eikä siitä tarvitse kokea huonommuutta. Tästä lausahduksesta olen samaa mieltä tuon viimeisen osan kanssa. Huonommuutta ei tule tuntea, sai orgasmeja tai vaikka ei saisi niitä ollenkaan.

Se, mitä en hyväksy, on ajatus siitä, että tyydy siihen millainen olet. Uskon, että orgasmien kanssa pystyy tekemään tuttavuutta ja löytää omat vagina ja kohdunkaulan orgasminsa. Kun vain joku opettaa tai ohjaa tutkimaan niitä. Sukuelimet on luotu suvunjatkamisen lisäksi nautintoa varten. Jos sinulla on halua oppia itsestäsi lisää, sinun kehosi kykenee yllättämään sinut nautinnolla.

Sinulla on oikeus ja mahdollisuus kokea orgasmi kokonaisvaltaisesti kehossasi kaikissa muissakin osissa kuin klitoriksessa. Orgastista energiaa voi kuljettaa koko kehossa! Miksi siis tyytyä vain yhteen tapaan kokea ja tuntea nautintoa?

Henkisten näkemysten huomioiminen antaa sinulle mahdollisuuden kertoa kokemuksista, joita ei voi järjen kautta selittää. Ja tulla ymmärretyksi. Se antaa mahdollisuuden pohtia kehon oman energian rajoja ja mahdollisuuksia. Se auttaa ymmärtämään sitä, miksi joskus tuntuu energia väsyneeltä seksin jälkeen, miksi joskus ei seiso, tai loppuu erektio kesken kaiken, miksi tulee tulehduksia niin usein, miksi jossain tilanteessa tuntuu hyvältä ja toisessa huonolta.

Oman kehon viestien seuraaminen ja niiden merkityksien oppiminen omassa kehossa antaa itsestä lisää tietoisuutta. Mitä tietoisempi olet omasta energiastasi, sitä helpommin kykenet sen kanssa toimimaan. Osaat seurata sen viestejä, rauhoitaa tilanteita tai vauhdittaa jotain muuta toimintaa kehon antamien viestien mukaan. Sinulla on oikeus olla herkkä ja tunteva. Aistiva.

Saatat myös pitää...