Blogi Seksi Seksuaalienergia Seksuaalisuus

Miten tulkita kehon viestejä?

Miten keho viestii? Miten puhua samaa kieltä kehon kanssa?

Olemme ihmisinä fyysisiä, psyykkisiä, mentaalisia ja energeettisiä kokonaisuuksia. Kaikki nämä osa-alueet sinussa kertovat omasta tilastaan kehosi kautta. Toisia viestejä on helpompi tulkita selkeästi fyysisten merkkien perusteella. Joidenkin viestien ymmärtäminen vaatii syvällisempää ja hieman herkempää itsetuntemusta.

Fyysisen kehon antamat vinkit ja viestit johtuvat hyvin usein energiakehon havaitsemista muutoksista. Jokin muuttuu ympäröivässä energiassa ja keho vastaa siihen nopeammin kuin kykenemme tiedostamaan mielessämme. Joskus tulee tunne, että tietää asian ja mitä siitä seuraavaksi tapahtuu, vaikkei olisi koskaan aikaisemmin ollut tilanteessa. Intuitio on vahva viestijä, kun sille antaa mahdollisuuden.

Miten energiakeho vaikuttaa ihmisten välisessä kanssakäymisessä?

Ihminen koostuu äänestä ja valosta, mutta erityisesti äänestä. Universumin ääni OM värähtelee myös sinussa. Keho on koko ajan liikkeessä ja energia liikkuu, värähtelee sinussa.

Mitä energiakeho havaitsee? Energiakeho havaitsee, onko jokin asia tai ihminen hyvä tai turvallinen. Intuitio varoittaa, jos olet ottamassa osaa johonkin sinulle huonosti sopivaan tai vaaralliseen asiaan tai tilanteeseen. Samoin keho osaa myös ilmaista innostusta tai kiinnostusta.

Toisen ihmisen energia voi tarttua sinuun kiinni. Tiedäthän, miten jatkuvasti negatiivisia asioita esiintuovan ihmisen seura tuntuu raskaammalta kuin positiivisen ja elämänmyönteisen ihmisen? Energia on jatkuvassa liikkeessä kaikessa tekemisessä ja olemisessa. On hyvä tiedostaa tämä asia myös osana seksuaalista kanssakäymistä.

Seksienergiaa

Seksi on selkeästi energian vaihtoa. Minä haluan sinua ja sinä haluat minua. Teemme yhdessä lisää energiaa. Kiihotumme, kostumme ja kovetumme. Vaihdamme kehonnesteitä, ejakuloimme toistemme sisään, keholle.

Näiden fyysisten ”oireiden” lisäksi seksienergiaan kuuluu myös näkymättömän energian liikkumista kehosta toiseen. Jos penetraatiota tekevä käyttää tilannetta purkaakseen stressiään tai muuten huonoa oloaan, vastaanottava osapuoli saa tämän energialatauksen sisäänsä. Tällainen raskas energia vaikuttaa negatiivisesti vastaanottajan energiakehoon. Mikäli kärsit toistuvasti hiivatulehduksista tai muista vaivoista vaginan tai kohdun alueella, tämä voi olla energiatasolla siihen ratkaisevana tekijänä.

Tällaiselta matalavärähteiseltä energialta suojautuminen ei ole monimutkaista tai vaikeaa. Oman energian suojaamiseksi ei ole välttämätöntä tehdä loitsuja, joksin nekin voivat auttaa asiassa. Tärkeää on huolehtia siitä, että antautuu seksuaaliseen kanssakäymiseen vain silloin, kun on siihen myös henkisesti valmis. Omat negatiiviset kuormat purettuna, puhuttuna ulos. Näin toimien on tilaa olla läsnä itselle ja toiselle tietoisella tasolla. Hyvällä energialla.

Saatat myös pitää...