Blogi Henkisyys Läsnäolo Miehille Seksuaalienergia Seksuaalisuus seksuaalivalmennus

Penismeditaatio

Mitä penismeditaatio on? Mitä siinä tapahtuu? Mitä sillä tavoitellaan?

Penismeditaatio on nimensä mukaisesti penikseen keskittyvä meditaatio. Meditaation aikana on tarkoitus keskittyä kuuntelemaan ja tuntemaan omaa seksuaalienergiaa.

Meditaation aluksi on hyvä juuruttaa itsensä läsnäolon tilaan henkityksen ja intention avulla. Juurichakrasta liikutetaan huomio penikseen ja peniksen kärkeen. Sieltä taas takaisin juurichakraan. Tätä energiaa liikutetaan juurichackrasta sydämeen ja korkeampiin chackrohin. Energiaa liikutetaan peniksen ja näiden chackrojen välillä intention avulla.

Tavoitteena on yhdistää halu, sydän ja korkeampi tietoisuus. Tämän harjoitteen avulla opit huomioimaan omaa energiaasi paremmin. Oman energian liikuttaminen nostattaa yleistä energiatasoasi. Jaksat paremmin arjen haasteita. ”Elämästä humaltuminen” tai ”high on life” ovat melko osuvia kuvauksia tuntemuksille penismeditaation jälkeen.

Harjoite voi auttaa esimerkiksi erektio-ongelmiin. Poikamainen erektioherkkyys tai yöllinen spontaani laukeaminen unessa saattaa olla seurauksena meditaation harjoittamisesta. Toki meditaatiolla on myös muita vaikutuksia ja ovat yksilöllisiä.

Yleisen energiatason paraneminen on myös positiivinen asia. Opit käyttämään hengitystä apuna oman seksuaalienergiasi ohjaamisessa ja liikuttamisessa. Seksuaalienergia on voimakasta, mutta myös hyvin hienovaraista energiaa. Sen kuunteleminen helpottuu penismeditaatiota harjoittamalla.

Penismeditaatio sisältyy Hecumaa valmennuksiin.

Saatat myös pitää...