Blogi Rakkaus Rakkausenergia

Rakkausenergia

Rakkausenergia mielenkiintoista ja mukaansatempavaa. Rakkauden olemus, ja kokemus, on yksilöllinen. Rakkauden kautta saamme itsestämme parhaan puolen esille. Puolen, joka on huolehtiva ja toista kunniottava. Rakkausenergia haluaa laajentua ja kasvaa. Sillä ei ole alkua tai päätöspistettä, se on rajoittamaton ja ikuinen.

Rakkaus on ominaisuus, joka löytyy sinusta itsestäsi. Oman itsensä arvostaminen ja rakastaminen mahdollistaa saman jakamisen myös toisen ihmisten kanssa. Ihmismieli tekee rakkauden tunteesta helposti sellaista, jota tavoitellaan toisen ihmisen tai jonkun asian kautta.

Kun olet vahvasti omassa rakkaudessasi, sinun on helppo ilmaista omat tarpeesi ja omat ajatuksesi. Sinua ei jännitä omien tunteiden sanominen ääneen. Et pelkää sitä, miten sanomasi otetaan vastaan. Et murehdi siitä, jäätkö yksin tunteidesi kanssa.

Rakkausenergia on vapauttavaa. Se vapauttaa sinut pelosta. Pelko saa meidät usein olemaan hiljaa, kun tulisi sanoa jotain. Pelko estää kokeilemasta uusia asioita. Pelko estää kertomasta uudelle tuttavuudelle omista tunteista tai ajatuksista.

Rakkaus on vahva asia. Rakkausenergia on kuin valo, joka poistaa pimeyden. Aamuauringon ensimmäiset lämmittävät säteet, jotka poistavat pimeyden ja kylmyyden.

Voiko rakkautta hallita?

Rakkaus on pelottavaa, juuri sen sisältävän voiman takia. Rakkautta on hyväksikäytetty vuosituhansia. Rakkauden nimissä on tehty asioita, jotka ovat kaukana rakkaudesta.

Joskus rakkaus tulee yllättäen ja pyytämättä, sekoittaen koko elämän. Toinen etsii ja hakee sopivaa kumppania pitkään. Joku toinen taas on tyytyväinen ilman kumppania edellyttävää rakkaussuhdetta.

Voiko oppia rakastamaan tai hallitsemaan rakkausenergiaa? Oman itsen rakastaminen on monelle meistä asia, jota opettelemme koko elämämme. Oman itsen rakastaminen tuo lisää rakkausenergiaa sinuun. Sinulle jaettavaksi.

Voit ohjata rakkausenergiasi siihen kohteeseen tai ihmiseen, kenelle sitä haluat antaa. Erityisesti omaan itseesi! Omaa itseään ei sovi unohtaa. Kosketus, kaunis sana tai nautinnollinen hetki oman itsen kanssa on rakkausenergiaa parhaimmillaan.

Lisää rakkausenergiaa

Mihin kiinnität huomiosi, sinne siirtyy myös energiaa. Sama toimii myös rakkausenergian kanssa. Mitä enemmän annat itsellesi rakkautta, sitä enemmän sitä sinulla on. Itsellesi ja muille. Mitä enemmän koet rakkautta kehossasi, sitä enemmän se antaa sinulle energiaa.

Voit tuntea rakkausenergian nostamalla kätesi rinnalle sydämen päälle. Keskittyä hengittämään sydämen tilaan ja rakkauden energiaan. Sulje silmäsi ja tunne kehossasi rakkausenergia. Miten se sykkii ja laajenee sydämen seudulla jokaisella hengenvedolla.

Tätä energiaa voit kuljettaa kehossasi. Voit suunnata energian kulkemaan läpi koko kehosi, täyttäen koko kehosi tällä rakkausenergialla. Rakkausenergia lämmittää, puhdistaa ja voimaannuttaa koko kehosi. Ota se vastaan kiitollisena. Lahjana sinulta, sinulle itsellesi.

Saatat myös pitää...