Blogi Rakkaus Rakkausenergia Seksuaalisuus

Rakkausenergiasta ja sen ilmenemismuodoista

Rakkausenergia ilmenee monessa muodossa. Niitä erilaisia rakkauden muotoja jäsennän tässä blogikirjoituksessa. Mitä rakkaus on? Mitä romanttinen rakkaus on? Miten seksuaalisuus liittyy rakkauteen?

Rakkaus

Mitä Rakkaus on? Rakkaus on sanana välillä kovin vaikea ja sisältää paljon sellaista, mitä se ei oikeasti tarvitse painolastina. Rakkaus avoimena on helppo ja kepeä.

Voit rakastaa kissaasi, omaa sänkyä, työtäsi, lapsiasi, vanhempiasi, kumppania, värejä, ruokalajeja. Rakkautta on ja riittää hyvin erilaisille asioille. Rakkaus on kokemus, jolloin sydän on auki. Olet avoin ottamaan vastaan ja antamaan.

Rakkaus on sydämen avoimuutta. Sydämesi voi olla avoin monille asioille. Rakkaus on avoin monelle ihmiselle. Rakkaus ei arvostele tai sijoita asioita paremmuusjärjestykseen. Rakkaus hyväksyy itsensä. Rakkaus hyväksyy sinut.

Rakkaus on Rakkaus. Mitään siihen lisäämättä tai mitään siitä poistamatta. Rakkaus ei ole ehdollista.

Romanttinen rakkaus

Se ainoa oikea. Onko meille jokaiselle se toinen, jonka kanssa on heti olo, että tämä on ihmiseni? Kohtaat ehkä jossain sattumalta ihmisen, jonka kanssa juttu vain sujuu heti. On kuin olisit kotona tämän ihmisen seurassa. Mikä luo tämän tunteen?

Taustalla voi olla omat lapsuuden kokemukset. Kohtaamasi ihminen luo sinulle samanlaista fiilistä kuin lapsena koit. Taustalla voi olla myös entisen elämän selvittämätön karma, joka tekee ihmisen sinulle kotoisaksi. Yhteinen menneisyys edellisessä elämässä tekee ihmisestä heti tutun tuntuisen.

Oli syy mikä tahansa, pääasia lienee, että on tyytyväinen ja onnea suhteessa riittää

Nykyään puhutaan paljon kaksoisliekeistä, sielun kumppaneista. Nämä ovat usein niitä karmallisia suhteita, jotka tuovat eteemme oppiläksyjä. Asioita, joita tässä elämässä on halunnut käsitellä ja työstää.

Seksuaalinen vetovoima

Polariteetti, vetovoima on toisenlaisen energian ilmenemismuoto.

Seksuaalienergia ilmenee vetovoimana ja energioiden polariteettinä. Se on kuin magneetti kahden ihmisen välillä. Sitä voi kutsua karismaksi. Kemiaksi. Energiaksi

Koet sen selvästi kehossasi. Sen voit kokea ventovieraan tai oman kumppanin kanssa. Se on välitöntä ja tuntuu koko kehossa. Se tuntuu kuumotuksena, kihelmöintinä, haluna päästä lähelle ja koskettaa.

Maskuliini energia vetää puoleensa feminiini energiaa. Feminiini energia vetää puoleensa maskuliini energiaa. Energia ei ole sukupuoleen sidottu. Maskuliini ei tarkoita miestä tai feminiini naista.

Kaikilla sukupuolilla on molempia energioita. Kullakin meistä omalla sisäisellä suhteellaan. Joillakin enemmän maskuliininen, joillakin enemmän feminiininen. Ja tätä vetovoimaa tarvitaan suhteessa. Seksuaalinen vetovoima kukoistaa, kun energioiden vetovoima on tasapainossa. Se on seksikästä. Se on kiihkeää. Se on voimallista.

Saatat myös pitää...