Lähestyin Soilea sähköpostitse kipeällä aiheella joka vaati oman miehisyyden uudelleen rakentamista. Heti ensimmäisen puhelun aikana tuli tunne että Soilen kanssa on helppo avautua ja hän pystyy keskustelun perusteella luomaan yksilöllisen valmennus ohjelman. Ohjelmaa muokattiin jokaisen session perusteella omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Uskon saaneeni Soilen valmennuksesta enemmän irti kuin omillani pohtimisella tai perinteisimmillä terapia vaihtoehdoilla. Valmennuksen avulla itsestään löytyi enemmän maskuliinista energiaa kuin mihin oli uskonut, tämä näkyy ja tuntuu parisuhteessa sekä sen ulkopuolella. Suuret kiitokset Soilelle tästä kokemuksesta, olit juuri oikea ihminen oikeaan aikaan matkallani.

Mies, 39

Kolmas päivä kun teen meditaatiota. Kaksi ensimmäistä päivää olivat oikein antoisia ja sain niistä paljon. Sain päiviin ja öihin ihan fyysisiä tuntemuksia, mm. normaalia enemmän kiihottumista ja pikkupoikamaisia hallitsemattomia erektioita 🙂

Tänään meditoidessa sain kruunushakran kohdalla hyvin voimakkaan täyttymisen kokemuksen ja jollain tavalla, hmmm, ehkä voimakkaan helpotuksen tunteen. Siistiä 🙂

Helpotuksen tunnetta seurasi itku…

Mies, 38

Soile tietää mistä puhuu!

Mies, 35

Soilen valmennuksessa olen oppinut kuuntemaan paremmin kehoni viestejä, saanut monia elämää muuttavia oivalluksia ja koen elämäni muuttuneen paremmaksi usealla osa-alueella.

Nainen, 52