Blogi Seksuaalienergia Seksuaalisuus

Seksuaalienergia

Tiedätkö, mitä seksuaalienergia tekee? Mitä se merkitsee? Mihin se vaikuttaa?

Seksuaalienergia yhtäsuuruusmerkki seksi on toimimaton yhtälö. Kuuluvat samaan luokkaan, mutta eivät ole sama asia. Seksuaalienergia on mukana seksin aikana, mutta se on paljon enemmän kuin pelkkää seksiä, seksin kokemista tai tekemistä. Seksuaalienergia ei ole halua tai himoa, sykähdyksiä haarovälissä. Seksuaalienergia on siinä mukana, mutta se ei ole ainoastaan seksiviettiä.

Seksuaalienergia olet sinä

Seksuaalienergia on sinun elinvoimasi, sisäinen ilosi ja henkesi. Se olet sinä.

Energia, joka liikuttaa sinua ja saa toimimaan. Ilman seksuaalienergiaa kukaan meistä ei olisi syntynyt tähän maailmaan. Seksuaalienergia on vahvaa luomisen voimaa. Muutosvoimaa. Siinä on draivia ja suunnitelmaa. Siinä on tunnetta ja paloa.

Kun olet kiinni energiassasi, olet tuottoisa ja saat aikaan asioita. Energian hallitseminen vaatii vahvuutta. Vahvuutta olla omassa voimassaan. Shakti-energia, luomisen feminiinienergia, voi tuntua kaoottiselta ja hallitsemattomalta. Sen vastapainoksi on hyvä olla maskuliinienergia, Shiva-energia, hallussa. Maskuliinienergian ei tule hillitä tai alistaa feminiinierngiaa, vaan luoda sille turvalliset puitteet olla juuri niin voimallinen kuin tämä luontaisesti on.

Energiavirtaa

Kun annat energian virrata vapaasti kehossasi, olet huippufiiliksissä. Vähän kuin nousuhumalassa.
Nousuhumala on valmennuksessani olleiden asiakkaiden kommentti ja kokemus energiaa liikuttavan meditaation jälkitilasta tai vaikutuksesta.

Tämä voi tuntua tottumattomalle oudolta. Olemme niin paljon välitilassa itsemme kanssa. Tilassa, jossa ei ole oikein mikään olotila. Mikään ei tunnu miltään. Mikään ei hetkauta. Oman energian vapauttaminen voi olla hieman pelottavaakin. Mitä, jos jään tällaiseksi? Mitä muutkin sanovat, kun olen näin fiiliksissä elämästä ja itsestäni?

Elämästä on tarkoitus nauttia

Elämästä on tarkoitus nauttia! Sinulla on oikeus siihen, itseasiassa se on syntymäoikeutesi.
Voit olla ”high on life” ja antaa energian virrata sinussa ja vaikuttaa elämääsi. Sinulla on mahdollisuus luoda kokemuksesi uudelleen joka päivä.

Saat aikaan enemmän, seksuaalienergia ja luovuus ovat samasta lähteestä.
Kun olet luova, ongelmat on haasteita ja haasteista tulee mahdollisuuksia. Pienet vastoinkäymiset eivät pysäytä sinua, koska löydät aina vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia.

Seksuaalienergian vapauttaminen vapauttaa sinut elämään oman näköistäsi elämää!

Saatat myös pitää...