Blogi Läsnäolo Miehille Nautinto Seksi Seksuaalienergia Seksuaalisuus

Seksuaalienergian hyötykäyttöä osa 2

Miten seksuaalienergian hallitsemisesta hyötyy?

Mitä hyötyä on siitä, että osaa työstää ja hyötykäyttää omaa seksuaalienergiaansa? Miksi siinä opetellaan seksiin epäsuorasti vaikuttavista ensimmäisenä? Energian työstämisessä ja käyttämisessä on se hyöty, että kykenet nauttimaan ja tuottamaan nautintoa pidempään. Jos jollain muulla elämänalueella on haasteita, ne vaikuttavat myös seksiin.

Näin hyödyt seksuaalienergiasta

Seksuaalienergian hyödyntäminen antaa sinulle mahdollisuuden luoda intensiivisempiä ja nautinnollisempia hetkiä yksin tai kumppanin kanssa. Erektion kestävyys, ja sen voimakkuus paranee. Koet kehossa laajemmin, pidempään ja useamman orgasmin. Opit saamaan orgasmin ilman ejakulaatiota. Seksi antaa energisen olon ja koet itsesi vahvistuneeksi sen jälkeen.

Erektion hallitseminen oman energian avulla on aluksi ehkä haasteellista, mutta harjoituksen avulla, oikeaa tekniikkaa käyttäen siitä tulee helpommin hallittavaa. Erektiosta tulee voimakkaampi, kun opit suuntaamaan energiaa siihen sisäisesti. Opittuasi käyttämään hengitystä ja visualisointia apuna saat orgasmeja, jotka tunnet koko kehoon laajenevana orgasmienergiana. Seksin jälkeen et koe tarvitsevasi unta, vaan olo on energinen.

Miksi harjoitella?

On tärkeää opetella hallitsemaan omaa kehoaan, omaa hengitystään ja omia tunteitaan, ajatuksiaan, koska ne kaikki vaikuttavat seksissä suoriutumiseen suoraan tai epäsuorasti. Ymmärrettyäsi, että sinä voit itse vaikuttaa siihen, miten keho reagoi seksuaaliseen virikkeeseen, olet ohjaksissa ja määräät tahdin. Voidaksesi päästä tähän, se vaatii ymmärryksen siitä, miten keho vastaa ja toimii seksuaalienergian kanssa.

Seksuaalisuus on herkkää aluetta ja ottaa helposti iskuja elämän haasteissa. Stressi, työssä ja ihmissuhteissa sekä huolet elämässä vaikuttavat kykyyn olla kehossa rauhassa ja läsnä. Kehoon rauhoittuminen ja läsnäoleminen on kiireisessä elämänrytmissä usein se ”puuttuva palanen”. Vietämme paljon enemmän aikaa ajatuksissa kuin omassa kehossamme.

Usein tie lähelle vie mutkan kautta, mutta ilman sitä matkaa ei lähellekään löytäsi.

Saatat myös pitää...