Blogi Seksuaalisuus seksuaalivalmennus

Seksuaalisuus

Seksuaalisuus on syvästi osa ihmisyyttä ja asia, jolta et voi välttyä itsessäsi, olet sitten yksin tai parisuhteessa. Seksuaalisuus on asia, joka vaikuttaa paljon päivittäiseen hyvinvointiin ja sitä kautta myös tuottavuuteen työelämässä. Uskallan arvata, että sinullakin on kokemusta siitä, kun seksi ei suju tai ei koe tyydytystä sillä saralla, ei oikein tahdo päästä parhaimpaansa muissakaan asioissa.

Jos seksuaalisuutensa yrittää blokata tai rajoittaa, kieltää sen olemassaolon itsessään, rajoittaa omaa elämänvoimaansa monissa muissakin elämän osa-alueissa. Naisena on tärkeää huomioida kuukautiskierto ja mahdollisuudet kääntää se voimavaraksi. Miehenä on hyvä ymmärtää, että yhteys itseen ja kumppaniin merkitsee paljon enemmän kuin tajuton nylkyttäminen laukeamista tavoitellen tai se, minkä kokoinen penis on.

Seksuaalivalmennuksessa pääset oman ihmisyytesi juurelle, sen perustaan. Seksuaalienergioiden kohtaaminen on ollut luomassa sinua. Se on tehnyt sinusta kasvun alun äitisi kohtuun. Se sama energia on sinussa mukana joka hetki. Seksuaalienergia on osa itseilmaisuasi.

Seksuaalivalmennus on paljon muutakin kuin seksistä puhumista. Valmennus opettaa keinoja kohdata oma seksuaalienergiansa voimavarana. Auttaa näkemään sen puhtaan voiman ja pyhyyden, arvokkuuden. Seksuaalienergian haltuunottaminen vahvistaa itseluottamusta; tunnet itsesi paremmin. Se tuo lisää itsevarmuutta; vuorovaikutus toisten ihmisten kanssa on luontevampaa.

Sinun kehosi osaa toimia ohjeistuksen mukaan myös seksiin liittyvissä asioissa. Et ole kehosi uhri tai kärsijä. Kehosi on voimavarasi, jota voit ohjeistaa oman hengityksesi ja intention avulla toimimaan tahtosi mukaisesti. Et ole tuomittu kärsimään kuukautiskivuista tai vaginan kuivuudesta. Et ole tuomittu kärsimään erektio-ongelmista tai pornoaddiktiosta.

Kun saat oman voimasi takaisin kehoosi liittyvissä asioissa, päästät irti kahlitsevista kivuista ja uskomuksista. Olet oikeutettu nauttimaan kehostasi, seksuaalisuudesta ja seksistä. Kaikki sen tuoma nautinto ja lisäenergia vaikuttaa suoraan hyvinvointiisi, parisuhteeseen ja työssä jaksamiseen.

Seksuaalivalmennus tuo lisä buustia myös hyvään seksielämään ja hyvin sujuvaan työhön. Aina ei tarvitse olla jotain vialla tai haasteena. On ihan ok haluta sitä hyvää lisää ja enemmän. Kokemusten syveneminen ja nautinnon vahvistuminen on aikas makea juttu sekin! Tutustu valmennuksiin https://www.hecumaa.fi/valmennukset/

Saatat myös pitää...