Blogi Henkisyys Läsnäolo Miehille Naisille Nautinto Seksuaalisuus

Selibaatti osa 1

Miten voi hyötyä selibaatista? Miksi olla ilman seksiä?

Seksuaalisesta kontaktista toiseen ihmiseen voi luopua monesta eri syystä

Yksi hyvä syy on puhdistaa itsensä toisten ihmisten energioista. Keskittyä omaan itseensä ja löytää itsensä uudelleen eri tavoin. Kehomme vastaanottaa energiaa yhtyessämme. Siinä saattaa tulla matalia värähteitä, kipuiluja, epävarmuuksia ja muuta omaa energiaa raskauttavaa.

Varsinkin naisvartalon kohtu on astia, joka vastaanottaa paljon. Muutenkin kuin vain yhtyessä toiseen ihmiseen. Mutta ihan samoin miehen penis voi ottaa mukaansa toisen kehosta energioita.

Erään näkemyksen mukaan, jota minäkin kannatan, penis on energeettisesti tarkoitettu poistamaan, esimerkiksi kohdusta, näitä matalamman värähtelyn tiloja.

Näitä energioita ei ole ”opetettu” puhdistamaan yhtyessä.
Tällöin selibaatissa niistä voi puhdistautua oman toiminnan kautta.

Selibaatissa on mahdollista hiljentyä oman kehon energiaan. Kuunnella sitä. Puhdistaa energioita ja tehdä siten tilaa itselleen. Tehdä tilaa myös uudelle.

Selibaatin aikana voi huomata asioita, joiden jatkossa haluaa olevan toisin. Niiden tavoittelu helpottuu, kun lähtee omasta puhdistetusta energiasta käsin niitä kohden. Selibaatti vahvistaa yhteyttä omaan kehoon- Tekee elämän pienistä nautinnoista nautinnollisempia

Antaa aikaa keholle olla

Photo by S Migaj on Unsplash

Saatat myös pitää...