Henkisen seksuaalisuuden valmennus on hyvin henkilökohtainen valmennus. Valmennukset toteutetaan netin välityksellä tai työhuoneellani Seinäjoen Piirillä. Valmennukseen sisältyvät harjoitteet saat halutessasi ääniviestinä, ja saat ne käyttöösi rajoittamattomaksi ajaksi. Ennen valmennusta tai terapiaa voit varata itsellesi ajan maksuttomaan konsultaatioon.

Henkinen seksuaaliterepia on palvelu, jossa käsitellään sinun ajatuksiasi, uskomuksiasi ja toiveistasi keskustelun kautta. Mahdollisesti myös ohjattujen harjoitteiden ja itsetutkiskelun kautta.

Penismeditaatio on mieheksi itsensä kokevalle suunnattu terapeuttinen meditaatio. Meditaation tarkoituksena on puhdistaa ja vahvistaa omaa energiaa.

Käytössä olevat maksutavat: MobilePay ja lasku 14 vuorokauden maksuajalla. Valmennusten laskutus myös erissä mahdollista.

Self-Love Intensive

Keskitytään omaan kehoon, sen ihmeisiin ja kehon rakkauteen. Omaan seksuaalienergian ja sen voiman kokemiseen ja todeksi elämiseen. Saat käyttöösi harjoitteita, joiden avulla saat yhteyden omaan energiaasi ja kehoosi. Ohjatun meditaation avulla saat yhteyden omaan seksuaalienergiaasi. Tämä meditaatio on hyvin energisoiva. Lisäksi teemme energiaa liikuttavia harjoituksia ja meditaatioita, jotka ohjaavat syvempään oman itsen kokemiseen. Valmennus on kokonaisvaltainen yhdistelmä keskustelua, harjoituksia ja energiahoitoja.

Kesto 3 viikkoa 444 euroa. Hintaan sisältyy alv. 24%.

Henkinen seksuaaliterapia

Ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen, fyysisenä, psyykkisenä ja henkisenä olevaisena, on tärkeää erityisesti seksuaalisuuteen liittyen. Energiakehon, oman kehon energian herkkä aistiminen vaikuttaa moneen toimintaamme. Erityisen herkkää se on seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Maskuliinin ja feminiinin keskenöinen tanssi on herkkä asia aistittavana. Koskee se sitten omaa sisäistä maskuliini/feminiini tasapainottelua tai parisuhteessa kahden ihmisen välistä tasapainoa.

Seksuaaliterapiassa keskustellaan seksuaalisuuteen sekä koko elämään liittyvistä asioista, sinun ajatuksistasi, uskomuksista ja tunteista. Kaikki on yhteydessä toisiinsa ja vaikuttavat kaikkeuden kokemiseen. Näkemykseni mukaan seksuaalienergia on meidän kaikkien elämisen perusta ja vaikuttaa vahvasti siihen, mitä teemme tai minkä vuoksi olemme valmiit näkemään vaivaa. Oman seksuaalienergian tunteminen on oma itsen tuntemista.

Seksuaaliterapiaan voit varata yhden ajan, 2-3 aikaa tai sitoutua työskentelemään itsesi parissa pidempään. Ensimmäisen keskustelun jälkeen voit rauhassa tehdä päätöksen, miten haluat edetä. Ennen ajanvarausta saat halutessasi 30 minuutin keskustelun korvauksetta. Voit tiedustella sopivaa aikaa viestillä, puhelimen tai instagramin viestiboksin kautta.

Seksuaaliterapia 60 min/99 euroa (sis. alv. 24%)

Penismeditaatio

Penismeditaatio ohjaa sinut oman seksuaalienergian äärelle. Ohjatussa meditaatiossa käytetään tukena äänimaljaa ja mahdollisesti energiaa tukevia kristalleja tai kortteja. Meditaation tavoiteena on liikuttaa energiaa kehossa juurichackran, peniksen ja korkeampien chakrojen välillä. Vahvistaen sydämen ja tietoisuuden yhteyttä seksuaalienergiaan. Kokemuksena hyvin energisoiva.

Penismeditaatio 75 min/88 euroa (sis. alv. 24%)